Akce, novinky

Prevence proti Koronaviru Doporučujeme tyto preventivní kroky proti šíření infekce:  Často a pečlivě si umývejte ruce. Používejte mýdlo a vodu o vhodné teplotě (43 – 49 °C). Zvýšenou prevencí je použití dezinfekčních mýdel s obsahem účinné látky na bázi alkoholu působící na obalené RNA viry (ISOLDA DISINFECTION SOAP). Po osušení rukou použít bezoplachovou dezinfekci na ruce na bázi alkoholu (ISOLDA DISINFECTION SKIN LIQUID). Při kašlání a kýchání SI VŽDY zakrývejte ústa a nos ohnutým loktem nebo … 27. 02. 2020 Novoroční vaření 2020 Zveme Vás na novoroční seminář se společností RETIGO. Celý den probíhá jako volný seminář, během kterého si můžete vyzkoušet vakuování potravin, přípravu i samotné vaření s asistencí profesionálních kuchařů. Nevíte si rady s nastavením konvektomatu nebo přípravou některého pokrmu? Kuchaři Vám budou k dispozici celý den. ​Akce začíná od 8:00 a přes oběd pokračuje až do 18:00. Celý den je zajištěno občerstvení a nápoje.  ​Menu, které si budeme připravovat upřesníme v průběhu ledna … 23. 01. 2020 Vánoční seminář - pečení v konvektomatech - proběhlá akce 6. prosince u nás proběhla akce s názvem Vánoční seminář na téma Pečení v konvektomatech, kde jste mohli vidět v akci konvektomat Retigo, ve kterém jsme připravovali veškeré pokrmy a pekly cukroví a vánočky. Akce se shledala s velkou úspěšností a moc se těšíme na všechny naše zákazníky na dalším semináři. 06. 12. 2018 PROFESIONÁLNÍ ZPRACOVÁNÍ A PŘÍPRAVA POTRAVIN (Seminář) - proběhlá akce Příprava pro seminář. Brzy doplníme všechny potřebné informace. 26. 09. 2018 Velikonoční seminář 2018 - proběhlá akce Dne 21.06.2017 u nás proběhla akce DEN ZÁŽITKOVÉ GASTRONOMIE, která byla pořádaná se společnostmi Retigo a NORDline. Na této akci jsme si představili Retigo smoker pro uzení v konvektomatu. Dále byly k vidění Chytré lékárničky, které měli veliký úspěch. Celý den byl otevřený pro otázky hostů a pokud chtěli mohli si samy jít a vyzkoušet předváděnou technologii. Po celý den byl k vidění Retigo Hold-o-mat, Retigo smoker a Vision komorová vakuovačka. 28. 03. 2018 Vánoční seminář- cukroví - proběhlá akce Dne 14.prosince v našem Kuchařském studiu proběhl seminář Pečení vánočního cukroví. Naši zákazníci mohli ochutnat Vánočního kubu, Staročerský bác a sami si mohli upéct cukroví a nebo udělat vánočku. Vše co jste si udělali jste si odnesli domů. V průběhu dne byla navíc připravená vepřová panenka. ​Za celý den jsme udělali přes třicet vánoček a kdyždý si ji mohl odnést domů. Vetšina si zkusila vánočku uplést a pod dohledem Roberta Jůzka jako lektora se všem povedla. ​Celý seminář byl pro … 14. 12. 2017 DEN PEČENÍ S UNOX - proběhlá akce Dne 21. září 2017 v našem kuchařském studiu proběhla akce DEN PEČENÍ S UNOX. Na této akci jste si mohli prohlédnout pekařskou pec UNOX, ve které jsme celý den pekli a předváděli její funkce pro jednotlivé pečivo. Hosté se mohli přidat k přípravě těsta a pomáhali šéfkuchaři, nakonec mohli výsledek sami ochutnat. V průběhu dne se hosté mohli otevřeně bavit o přípravě těsta a problémech při pečení, se kterým vždy šéfkuchař UNOX Petr Karas velice rád … 21. 09. 2017 DEN ZÁŽITKOVÉ GASTRONOMIE - proběhlá akce Dne 21.06.2017 u nás proběhla akce DEN ZÁŽITKOVÉ GASTRONOMIE, která byla pořádaná se společnostmi Retigo, Robot Coupe a NORDline. Na této akci byly předváděny nové technologie a tepelné úpravy používané v gastronomii. Hosté byly pohoštěni pochoutkami, připravenými v našem konvektomatu a zeleninovými koktejly z odšťavňovače Robot Coupe. Celý den byl otevřený pro otázky hostů a pokud chtěli mohli si samy jít a vyzkoušet předváděnou technologii. Po celý den byl k vidění Retigo Hold-o-mat, … 21. 06. 2017
2017 ....... 2020 © gastropribram.cz
webdesign | websystem | KAO.cz