Dne 21.06.2017 u nás proběhla akce DEN ZÁŽITKOVÉ GASTRONOMIE, která byla pořádaná se společnostmi Retigo, Robot Coupe a NORDline. Na této akci byly předváděny nové technologie a tepelné úpravy používané v gastronomii. Hosté byly pohoštěni pochoutkami, připravenými v našem konvektomatu a zeleninovými koktejly z odšťavňovače Robot Coupe. Celý den byl otevřený pro otázky hostů a pokud chtěli mohli si samy jít a vyzkoušet předváděnou technologii. Po celý den byl k vidění Retigo Hold-o-mat, Retigo smoker, výrobky společnosti Robot Coupe.
Celý den nám vařili kuchaři Retiga Jan Malachovský a Jakub Sedláček, kteří měli připravené zajímavé menu pro naše hosty.
Kachní rillet - sterilizace se špaldovým chlebem
Vepřový bok - nízkoteplotní pečení, zauzený retigo smokerem, pečený zelí, perníkový knedlík
Římský mini salát s pošírovaným vejcem, domácí sušená rajčata, bazalkový vinagrete
Sous Vide Steak z kuřecích supreme, Lišková omáčka, pečené hranolky
Teplý čokoládový dortík s pistáciovou zmrzlinou
Celý Den zážitkové gastronomie byl pro naše zákazníky ZDARMA!